Gemeente Achtkarspelen


Gezamenlijk plein Achtkarspelen en Kollumerland c.a.

Banner plein Achtkarspelen - Kollumerland c.a.

De gemeenten Achtkarspelen en Kollumerland c.a. staan dit jaar met de bedrijven op een gezamenlijk plein op de Bedrijven Contactdagen voor Friesland (BCD). Op plein 14 in de Frankenhal vindt u de beide gemeenten met daar omheen 20 bedrijven.

Op dinsdag 18 en woensdag 19 maart 2008 vinden voor de 25e keer de BCD voor Friesland plaats in het WTC Expo Leeuwarden. Aan de beurs nemen meer dan 700 bedrijven deel, afkomstig uit de meest diverse sectoren. De beurs is een belangrijke netwerkbeurs in en voor Noord-Nederland en is de grootste beurs in zijn soort in Nederland.

Plein Achtkarspelen - Kollumerland c.a.
Dit jaar wordt er voor het eerst een gezamenlijk plein voor ondernemers uit de gemeenten Achtkarspelen en Kollumerland c.a. georganiseerd. Door samenvoeging ontstaat een groter plein. Op het plein staan diverse bedrijven uit de gemeenten Achtkarspelen en Kollumerland c.a. geclusterd bij elkaar. Clustering van de bedrijven geeft een krachtig en evenwichtig beeld.

Naast de beide gemeenten staan er op plein 14 ruim 20 deelnemende bedrijven.
Dit zijn:
Uit Kollum: Aannemingsmij. Daniel Pijnacker B.V., Stellema Verzekeringen, De Kollumer Koerier BV en Auto Beerda B.V. Uit Kollumerzwaag: PTH Groep B.V., VIREMA Video Registratie en Aannemersbedrijf Pompstra VOF.
Uit Kollumerpomp: Lauwersdesign en Villapark Lauwerssee. Uit Munnekezijl: Samenwerkend Isolatie Bedrijf
Uit Surhuisterveen: TSJIL Internet Solutions, Van der Ploeg Projectstoffering en DakCenter Hovinga.
Uit Buitenpost: Fritech Personeelsdiensten BV en Aaabee Accountants. Uit Kootstertille: Vanneau Groep & Partners en Biddle BV. Uit Boelenslaan: MH Projects.
Uit Harkema: AJ Catering en Meer.
Uit Drogeham: Bouw- en aannemersbedrijf WWN.

Het Plein is duidelijk herkenbaar en bezoekers kunnen zo goed kennis maken met het bedrijfsleven uit Achtkarspelen en Kollumerland c.a.