Gemeente Coevorden

Gecombineerde Commissievergadering

De reguliere vergadering van de commissie Wonen en Leefomgeving op 17 maart aanstaande komt te vervallen. De agendacommissie heeft besloten een gecombineerde vergadering uit te schrijven.

Agenda voor de gecombineerde vergadering van de commissies Samenleving en Bestuur en Wonen en Leefomgeving op dinsdag 18 maart 2008 in het Kasteel in Coevorden. Aanvang 19.30 uur.

1. Opening en mededelingen 2. Vaststelling van de agenda 3. Inspreekrecht
4. Vaststelling van het verslag van de vergadering van 18 en 19 februari 2008
5. Mededelingen/ingekomen stukken/terugkoppeling gemeenschappelijke regelingen
6. Informatie van het college aan de commissie 7. Rondvraag
8. Memo PAC inzake vragen betreffende ontwikkelingen sportpark Klinkenvlier
Ter advisering:
9. Beleidsnotitie "...omdat de jeugd het waard is" 10. Nota van uitgangspunten structuurvisie Dalen 11. Sluiting

Aanwezige burgers kunnen het woord voeren over onderwerpen die het beleidsterrein van de commissie betreffen. Degenen die van het spreekrecht gebruik willen maken, melden dit voor aanvang van de vergadering aan de commissiegriffier. Het woord kan niet gevoerd worden over een besluit waartegen bezwaar en beroep openstaat, of open heeft gestaan, benoemingen e.d. van personen en ook niet over een gedraging waarover een klacht op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan of kon worden ingediend.

De agenda's en een toelichting hierop liggen ter inzage in de servicepunten van de gemeente op de drie locaties. De stukken liggen eveneens ter inzage in de openbare bibliotheken in Aalden, Coevorden, Dalen, Oosterhesselen, Schoonoord en Sleen. De agenda's en de toelichting kunt u ook vinden op deze website.