013 Tilburg

Voorverkoop Gipsy Festival ook via 013 Boxoffice
TILBURG, 18 MAART 2008
Het befaamde International Gipsy Festival, dit jaar wederom in de Interpolis Tuin achter 013, op zondag 25 mei heeft een sterk programma. Zo kun je die zondag optredens meemaken van onder meer Clejani Express, Juan de Lerida, Tcha Limberger's Budapest Gypsy Orchestra, GiGa Orchestra en Flairck en Basily. De voorverkoop start zaterdag 22 maart. Ook bij 013 Boxoffice kun je vanaf die dag kaarten kopen.

Geen stem maar wel ambitie?

TILBURG, 13 MAART 2008
Schrijf je dan in voor de LOOS playbackshow op zaterdag 5 april en win magistrale prijzen (prijzen, prijzen.echo)! Meld je vóór 20 maart aan. Dat kan in groepjes, alleen, met vriend, vijand of smurf, en onder vermelding van welk lied je wilt vertolken of welke artiest je wilt zijn. Bezit je zelf al een outfit? Of heb je die juist nog nodig? Is het laatste het geval, vermeld dan ook je kledings- en schoeiselmaten. Een professionele jury buigt zich zittend met een kritisch oog over de performances. Stuur je reactie naar mailer@013web.nl en je hoort snel van ons.

Zoek het roze konijn en win één gratis kaart voor Girls Love DJs

TILBURG, 18 MAART 2008
A.s. vrijdag, 21 maart, zal een aantal konijnen zich verstoppen in het centrum van Tilburg. Breng het konijn met de flyer naar de nieuwe Met At Work Store en ontvang een gratis kaartje voor Girls Love DJs. Het kaartje is geldig voor de Girls Love DJs editie op vrijdag 21 maart in 013 met onder andere The Opposites, De Jeugd van Tegenwoordig, Laidback Luke en Joost van Bellen. Minimumleeftijd om toegang te krijgen tot het feest der feesten is 18 jaar! Legitimatie verplicht! De nieuwe Men At Work Store vind je aan het Pieter Vreedeplein 80, unit 5, 5038 BW Tilburg. En mocht je geen konijn vinden, aan de avondkassa kun je nog kaarten kopen voor Girls Love DJs.