Vilans



Vernieuwde website LKNG online

Utrecht, 18 maart 2008 De vernieuwe website van het Landelijk KennisNetwerk Gehandicaptenzorg (LKNG) is online. Op de website vindt de bezoeker actuele informatie over de gehandicaptensector en over werkplaatsen, overzichtsstudies en bijeenkomsten van het LKNG. Daarnaast is er dagelijks nieuws en een overzicht te vinden van relevante tijdschriften. Als vanouds biedt de website de bezoeker vele links en praktijkvoorbeelden. De nieuwe LKNG-website is te vinden via www.lkng.nl. De website is met name gericht op de professional.

De website

De nieuwe website vervangt de oude LKNG-site, die niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd. Met de nieuwe website kunnen we de bezoeker op een overzichtelijke manier actuele informatie aanbieden, aldus Hilair Balsters, Vilans-medewerker en coördinator van het LKNG. We hebben met deze site een grote stap vooruit gemaakt in onze informatiedienstverlening. We werken met de site ook aan meer interactie met het werkveld. Betrokkenen uit het veld zijn van harte uitgenodigd om hun kennis en informatie via de website te delen.

Het LKNG

Het LKNG is hét kennisnetwerk op het gebied van de zorg voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking. Het LKNG richt zich op de gehele gehandicaptensector: zowel mensen met een verstandelijke of lichamelijk als mensen met een zintuiglijke beperking behoren tot de uiteindelijke doelgroep.