P E R S B E R I C H T

PERSBERICHT

GX stelt Jeff Ronge aan als Marketing & PR Professional

Nijmegen, 18 maart 2008 Jeff Ronge is onlangs in dienst getreden als Marketing & PR Professional bij GX. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de PR-strategie en overige externe communicatie van de leverancier van web content management software.

GX timmert hard aan de weg en is nu al de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland van oplossingen voor web content management. De Nederlandse organisatie beschikt bovendien over een gedreven team dat beschikt over ambitie, creativiteit en een grote hoeveelheid vakkennis. Ik ben blij en trots dit team als Marketing & PR Professional te mogen versterken.

Ronge was eerder werkzaam als Senior Consultant bij communicatiebureau Burson Marsteller, waar hij onder meer actief was voor klanten zoals SAP, Multikabel, KPMG en Shell. In een verder verleden was hij consultant bij ICT-communicatiebureau WhizPR en werkte hij als journalist binnen de ICT-sector. Ronge bekleedde verschillende redactionele functies voor publiekstijdschrift PC Magazine, de consumentgerichte websites van ZDNet Nederland en internetprovider @Home Nederland, alsmede ChannelWorld (voorheen ComputerPartner), een vakblad voor en over resellers in de ICT-sector.

Hij studeerde journalistiek aan de Hogeschool Utrecht en liep tijdens deze studie twee zomers stage op de stads- en sportredacties van de Amerikaanse regionale krant Fort Lauderdale Sun Sentinel.

Over GX:

GX is een succesvol webtechnologiebedrijf en de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland van oplossingen voor web content management. Met behulp van het product GX WebManager worden voor klanten innovatieve en betrouwbare oplossingen gebouwd door GX en GX partners, uiteenlopend van moderne informatieve websites tot krachtige oplossingen voor online sales & marketing in complexe organisaties. De visie van GX is dat een steeds groter wordend deel van de bedrijfsprocessen plaatsvindt vanuit het online kanaal naar binnen toe. GX WebManager is speciaal ontwikkeld voor dergelijke outside in processen. Een robuust en flexibel platform gebaseerd op open standaarden en met een op componenten gebaseerde architectuur. GX WebManager wordt gebruikt door middelgrote en grote organisaties in uiteenlopende sectoren en klanten van naam zoals KPN, Menzis, Reed Business Information, SNS, Connexxion, Ajax, PSV, Unicef, Gemeente Eindhoven, Gemeente Amstelveen, Asics, Planet Internet, DaimlerChrysler, Weekblad Persgroep, IDG, Nationale postcodeloterij, KNVB en vele andere. De klanten van deze organisaties beschouwt GX ook als klanten van GX; moderne consumenten die zich bewegen in een digitale wereld zonder grenzen. Die klanten tevreden stellen is het doel. Dat verklaart Outside in en onderscheidt GX WebManager in de markt. Bezoek ook www.gx.nl.

//////////////////