Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Logistiek dienstverlener Slavenburg & Huyser leidt administratie in goede banen met AccountView

Stroomlijning processen door koppeling met branchetoepassingen

Amsterdam, 18 maart 2008 - Slavenburg & Huyser, een allround logistiek dienstverlener actief in alle Nederlandse zeehavens, leidt de bedrijfsadministratie in goede banen met AccountView. Het logistieke bedrijf heeft AccountView aangepast aan zijn specifieke eisen en gekoppeld aan de brancheoplossingen Ship (voor het factureren van schepen), ERN (voor de expeditie) en Cargomate (voor de luchtvracht). Met deze oplossing is het logistieke bedrijf in staat de administratieve processen naar wens te stroomlijnen. Slavenburg & Huyser koos voor AccountView vanwege de geboden flexibiliteit, openheid en uitstekende prijs-prestatieverhouding. Andere aanbieders van standaardsoftware konden hun software niet in die mate en met hetzelfde gemak aanpassen aan de eisen van de logistieke dienstverlener. Ook de inzet van AccountView Expert Center Consolit speelde een belangrijke rol bij de keuze. Zij beschikten over de benodigde branchekennis, waardoor snel geschakeld kon worden.

NIEUWS

REFERENTIEVERHALEN

PERSARCHIEF

DEMO S

Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 23.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op kwaliteit en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Intratuin, Koningszuivel, Xenos, Vedior Holding, Koninklijk Theater Carré, SER, CBF, Humanitas, Nederlandse Sportalliantie, Berk Accountants en GIBO Accountants. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.

Contactgegevens:

AccountView

Casper Haspels

Tel.: +31 (0)20 355 29 99

casper@accountview.com

www.accountview.com

The Communication Force

Nicolette Slingerland

Tel. +31 (0)23 - 56 56 850

nicolettes@communicationforce.com

www.communicationforce.com