BACE-ATIM Opleidingen biedt ESF-subsidie op APICS en E-Log


'S-HERTOGENBOSCH, 20080318 -- ATIM in 's-Hertogenbosch - onderdeel van de onlangs gevormde groep BACE Transport en Logistieke opleidingen - is door de Stichting Opleidingen Groothandel (SOG) aangewezen als logistiek opleider. Dit betekent dat ATIM een van de geselecteerde instituten is die door het Europees Sociaal Fonds (ESF) gesubsidieerde logistieke opleidingen mag verzorgen. Groothandelsbedrijven komen nu in aanmerking voor een korting tot 40% op de opleidingen APICS en E-Log.

Wie aan een internationaal erkend certificaat in de logistiek denkt, denkt automatisch aan APICS, de Amerikaanse Association for Operations Management. Dit gerenommeerde instituut heeft in haar 55-jarig bestaan ruim 60.000 personen gecertificeerd, waarvan meer dan 6.000 in Nederland. ATIM is Authorized Education Partner (AEP) van APICS. De drie APICS-opleidingen zijn: CPIM (Production & Inventory Management), CSCP (Supply Chain Professional) en Lean - JIT Management.
De ELog-opleidingen zijn Europees erkende opleidingen voor logistieke professionals. De materialen en lessen worden volledig in de Nederlandse taal aangeboden. Bij het succesvol afronden van een ELog-opleiding ontvangt de cursist een erkend certificaat. ELog bestaat uit 3 opleidingen: EMLog (Master), ESLog (Senior) en EJLog (Junior).

René van Luxemburg, directeur van de BACE-groep, is zeer verheugd dat zijn bedrijf de meer dan 100.000 groothandelsbedrijven die in Nederland actief zijn, nu de ESF-subsidie kan bieden: "Deze substantiële korting op de opleidingskosten betekent voor de groothandel ongetwijfeld een extra stimulans om het personeel een logistieke opleiding in het hogere segment te laten volgen."

Over de BACE-groep:
ATIM startte in 1997 en nam in de jaren 2005, 2006 en 2007 achtereenvolgens EW&L Opleidingen, het College voor Logistiek (CVL) en het Buro Transportopleidingen (BTO) over en vLm-Logistiek college in licentie.
Onlangs werden deze bedrijven gebundeld onder de naam BACE Transport & Logistieke opleidingen.
De kracht van de groep ligt vooral op het terrein van de logistieke opleidingen, waar de klant one-stop shopping kan worden aangeboden door de volledige portfolio van functie- tot managementgerichte opleidingen. BACE heeft een landelijke dekking met leslocaties en kan opleidingen en lesmateriaal in diverse talen leveren.

"to become an ACE, join us"





Ingezonden persbericht