Ingezonden persbericht


EA MOBILE GOOIT NIEUWE GAMES IN DE STRIJD OM GAMERS TE BEHOEDEN VOOR WINTERDEPRESSIE

EA Mobile kondigt release aan van De Sims 2 Op Een Onbewoond Eiland, De Sims Pool, Orcs & Elves 2, Command & Conquer en NBA Live 08

SCHIPHOL-RIJK, 18 maart 2008 - EA Mobile(TM), een afdeling van EA's Casual Entertainment-label, heeft deze maand de release aangekondigd van vijf nieuwe games voor de mobiele telefoon: De Sims(TM) 2 Op Een Onbewoond Eiland, De Sims(TM) Pool, Orcs & Elves II(TM), Command & Conquer 3 Tiberium Wars(TM) en NBA LIVE 08. Wil je op een onbewoond eiland overleven, een potje poolen, zwaardvechten, een militaire basis verdedigen of spectaculaire dunks maken? Met deze fantastische games houd je het wel uit tot het voorjaar.

"EA Mobile maakt spannende en toegankelijke mobiele games voor spelers van alle leeftijden en interesses", aldus Tim Harrison, Directeur Europese Marketing van EA Mobile. "Sport, strategie, avontuur of actie... We hebben voor ieder wat wils. Met onze games kun je altijd aan de slag, waar en wanneer je maar wilt."

De Sims 2 Op Een Onbewoond Eiland
Ervaren en nieuwe spelers van De Sims kunnen hun Sims nu laten overleven op een onbewoond eiland met prachtige stranden, blauwe lagunes en duistere vulkaangrotten. Je Sims-personage is aangespoeld op een tropisch eiland en moet een nieuw leven beginnen. Red jezelf uit gevaarlijke situaties, maak nieuwe vrienden en ontsluier de geheimen van het eiland. Bouw een onderdak met je nieuwe vrienden, maak allerlei voorwerpen en doe mee aan de activiteiten op het eiland. Ben jij de ultieme overlever? Maak een nieuw paradijselijk leven voor je Sims-personage in De Sims 2 Op Een Onbewoond Eiland!

De Sims Pool
Rack die ballen en geniet van de ultieme pool-ervaring met je Sims op je mobiel! Pas je Sims-personage aan en neem het in de poolhal op tegen andere Sims in een potje 8-ball of 9-ball. Perfectioneer je vaardigheden en werk aan je reputatie. Maak indrukwekkende trick-shots en combinaties om de ballen te pocketen. Deze game garandeert pool-plezier voor iedereen dankzij de geavanceerde pool-fysica en de intuïtieve besturing met één knop.

Orcs & Elves II
Bereid je voor op het volgende succes van de makers van de RPG DOOM® en de bekroonde Orcs & Elves(TM). Ga de strijd aan in Orcs & Elves II. Reis af naar een land waar elke dag een avontuur is, helden worden geboren en legendes ontstaan. Stap in het leven van Valin, een dief die een levende toverstaf steelt om zijn dorp te redden van de ondergang. Verken verre steden, geheimzinnige grotten en spookachtige bossen. Neem het op tegen vreemde en mythische monsters met een arsenaal aan krachtige toverwapens. Aan je zijde vechten onverwachte vrienden, zoals een eenvoudige muis. Reis door een mystieke wereld van zwaarden en toverkunst!

Command & Conquer 3 Tiberium Wars
De populaire Command & Conquer(TM)-serie verschijnt voor het eerst op de mobiel met Command & Conquer 3 Tiberium Wars. In deze baanbrekende strategie-game vecht je voor GDI en moet je terrein veroveren van Kane en zijn kwaadaardige Brotherhood of Nod. Ga de strijd aan in een meeslepende campagne voor één speler en voorkom de lancering van een dodelijk wapen. Of neem het op tegen hordes vijanden in het strategische speltype Skirmish. Welkom terug, commandant.

NBA LIVE 08
Echte teams, echte spelers, echte NBA-spanning. In deze toegankelijke game kun je meteen aan de slag met je favoriete team. Ga het veld op voor een wedstrijd of speel een heel seizoen. Als speler beheers je de aanval en verdediging tot in de perfectie en maak je moves waarmee je de herhaling haalt: spectaculaire slam-dunks, flitsende lay-ups en ultieme blocks. Maak vlak voor het eindsignaal een driepunter en vier je NBA-titel terwijl je de mooiste herhalingen bekijkt.

De Sims 2 Op Een Onbewoond Eiland, De Sims Pool, Orcs & Elves II, Command & Conquer 3 Tiberium Wars en NBA LIVE 08 worden uiterlijk in maart uitgegeven en zijn dan in heel Europa verkrijgbaar bij de grotere telecomproviders. Bezoek www.eamobile.com voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Je kunt deze mobiele games nu kopen en downloaden via:
* EA Mobile, Telfort en Orange: stuur een SMS met de tekst EA Mobile naar 4004;
* Vodafone: ga naar Vodafone Live -> Menu -> Games -> EA games;
* T-Mobile: stuur een SMS met de tekst GAME WANTED naar 888;
* KPN en Hi: Stuur een SMS met de tekst EA GAMES naar 4004.


- EINDE-

Perscontact:
Eline Mellink & Lodewijk Rondeboom
Pride PR voor Electronic Arts
+31 71 568 00 28
ea@pridepr.nl
Voor beeldmateriaal: www.pridepr.nl

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA), dat zijn hoofdkwartier in Redwood City, Californië heeft, is 's werelds grootste softwarebedrijf voor interactieve entertainmentsoftware. Het bedrijf werd in 1982 opgericht en ontwikkelt, publiceert en verkoopt over de hele wereld interactieve software voor videospelsystemen, thuiscomputers, mobiele telefoons en internet. Electronic Arts geeft producten onder vier verschillende merknamen uit: EA SPORTS(TM), EA(TM), EA SPORTS BIG(TM) en POGO(TM). Gedurende het fiscale jaar 2007 boekte EA een winst van $3,09 miljard en bracht 24 titels uit, waarvan er van elk meer dan een miljoen exemplaren verkocht werden. Op de homepage van EA www.electronicarts.nl zijn ook online spellen te vinden. Meer informatie over de producten van EA en persberichten zijn op internet te vinden op http://info.ea.com.