Ingezonden persbericht


Open2Europe organiseert "Speed Shopping" voor Franse pers

Parijs, 28 februari 2008 - Open2Europe, partner in de communicatie voor bedrijven die zich binnen Europa willen ontwikkelen, organiseert in maart de 5de editie van haar "Speed Shopping" in Parijs. De Speed Shopping is een soort opendeurdag waarbij het bedrijf zoveel mogelijk nieuwe producten van haar klanten tentoonstelt aan de Franse pers in één centrale plaats. Zo kunnen journalisten de allerlaatste trends ontdekken in een minimum van tijd.

Een maximum aan nieuwe producten
De tientallen producten die voorgesteld worden tijdens de Speed Shopping zijn nieuw, praktisch of ultra design: van Bluetooth achteruitkijkspiegels, minuscule webcams tot bruisende wodka. De producten worden opgedeeld in verschillende groepen naargelang de verschillende lezersprofielen. Journalisten vinden hierdoor gemakkelijker leuke ideeën voor hun themadossiers.


Tijd winnen
Gebaseerd op het concept van een "speed dating", kunnen journalisten tijdens de Speed Shopping heel snel kennismaken met de allerlaatste must-haves. Open2Europe's Speed Shopping is een tweejaarlijks evenement, dat in maart en in september plaatsvindt en inspeelt op de deadlines van de winter- en zomeruitgaves van de pers.

Relatie met de pers ontwikkelen
In een leuk en gezellig kader kunnen de perscontacten de producten persoonlijk voorstellen aan de pers en kunnen ze op die manier het contact met de journalisten versterken.

Het evenement evolueert
Sinds de lancering in oktober 2005 kent de Speed Shopping steeds meer succes en is een vaste afspraak geworden voor de Franse pers. Open2Europe die vroeger voornamelijk gespecialiseerd was in nieuwe technologie, zal nu ook haar klanten voorstellen uit de sectoren vorm, schoonheid, kunst en drank. Open2Europe biedt nu eveneens een speciaal PR-programma aan (gedurende twee maanden) voor bedrijven die enkel aan de Speed Shopping willen deelnemen.

De Speed Shopping:
Woensdag 19 maart van 9h30 tot 19h
Laboratoire
4, rue du Bouloi
75001 Parijs

Over Open2Europe

Open2Europe is partner in de commerciële ontwikkeling van bedrijven binnen Europa. Het biedt services in Press Relations, vertalingen en Business Development. Naargelang de wensen van de cliënt is het bedrijf actief in één land, in meerdere landen of in heel Europa, vanuit haar hoofdkantoor in Parijs. Voor de Amerikaanse markt heeft zij tevens een vestiging in Calgary, Canada. Sinds de oprichting in 2000 als Europese private onderneming, heeft Open2Europe een ervaren internationaal team met meer dan 20 nationaliteiten en is het actief in 31 landen. Van oorsprong gespecialiseerd in nieuwe technologie, heeft het bedrijf zich ontwikkeld in sectoren als transport, handel, industrie, zakelijke dienstverlening, toerisme, recreatie en consumentenproducten. Voor meer informatie bezoekt u www.open2europe.com.

Perscontact
Mieke Vandevyvere
Open2Europe
Tel. : +33 (0)1 55 02 14 66
m.vandevyvere@open2europe.com

NL Bus, Mkt, Daily, Nat bus, press agency