Gemeente Putten

College van burgemeester en wethouders bezoekt wijk Krachtighuizen (06-03-2008)

---

Putten, 6 maart 2008

Het college van burgemeester en wethouders zal op woensdag 19 maart 2008 een wijkbezoek brengen aan Krachtighuizen. Dit wijkbezoek zal plaatsvinden in het verenigingsgebouw t Krachtig Huus aan de Oude Prinsenweg 6-c. De bijeenkomst begint om 20.00 uur; zaal open vanaf 19.30 uur.

Inwoners uit buurtschap Krachtighuizen zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

De volgende onderwerpen staan al op de agenda:


- persoonlijke veiligheid;


- verkeersveiligheid;


- infrastructuur (wegen, fietspaden en verlichting);


- stimulatie dagrecreatie (bewoners versus recreanten);


- huisvesting buitenlanders (neveneffecten hiervan);


- toekomst Krachtighuizen en bestemmingsplan (opleuken buurtschap en tegengaan van verpaupering);


- wat verder ter tafel komt.

De inwoners van Krachtighuizen kunnen zelf ook onderwerpen aandragen. Dit kan door een agendapunt en/of vraag uiterlijk 17 maart door te geven aan de secretaresse van het college, telefoon 0341-359710 of via secretariaat@putten.nl.

Het college van burgemeester en wethouders van Putten zal de komende jaren drie wijkbezoeken per jaar organiseren in o.a. Krachtighuizen, Steenenkamer, Koudhoorn, Huinen, Hoef/Diermen.

Het college wil tijdens een wijkbezoek met de buurtbewoners praten over onderwerpen die in dat gedeelte van Putten belangrijk zijn. Hierbij valt te denken aan zaken op het gebied van ruimtelijke ordening, bouwen en wonen in het buitengebied, verkeer, veiligheid en agrarische functieveranderingsmogelijkheden.