Gemeente IJsselstein


Informatieavond multifunctionele bibliotheek

Datum: donderdag 6 maart 2008
Op woensdag 19 maart is er een informatieavond over de multifunctionele bibliotheek. Het gebouw is een van de projecten in het kader "Verbeter de binnenstad'.
Vebeter de binnenstad
In het kader van de plannen `Verbeter de binnenstad' wordt in de komende jaren een reeks van projecten en maatregelen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de historische binnenstad het attractieve hart van IJsselstein wordt.
Eén van deze projecten is de nieuwbouw van een multifunctionele bibliotheek aan de Hogebiezen, direct naast het stadhuis en het Fulcotheater. In dit gebouw worden de bibliotheek, de Rabobank en nog een nader te bepalen (commercieel) dienstverlenend bedrijf gehuisvest.

Vrijstelling
Om de multifunctionele bibliotheek te kunnen realiseren, is een vrijstelling van het bestemmingsplan nodig. In verband hiermee ligt het plan van 6 maart t/m 16 april 2008 ter inzage op het stadhuis. In deze periode kunnen zienswijzen worden ingediend.

Informatieavond
Op woensdag 19 maart van 20.00 tot 21.00 uur (zaal open 19.45) wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd in de Overtoomzaal van het Fulcotheater. Op deze avond geven wij een nadere toelichting op de plannen. U bent van harte welkom.