Gemeente Lansingerland


Werkzaamheden Rodenrijseweg nog niet klaar
Werkzaamheden Rodenrijseweg nog niet klaar

Door slechte weersvoorspellingen en te lage temperaturen is het niet mogelijk het werk aan de Rodenrijseweg tussen de Klapwijkseweg en de Laan van Romen af te maken.

In de afgelopen weken zijn de werkzaamheden redelijk volgens planning verlopen. De bruggen zijn nu geplaatst, de parkeervakken aan de waterkant zijn aangebracht, de inrit naar firma Boer is aangepast, de asverspringing is verwijderd, het trottoir bij Treurniet is hersteld en de laatste hand wordt gelegd aan de aansluiting naar de particuliere kavels.

Door de slechte weersvoorspellingen en de té lage temperatuur is het helaas niet mogelijk de kwaliteit te garanderen van het rode asfalt dat voor de fiets-sugestiestrook eind van deze week was ingepland. Daardoor kan ook de markering nog niet aangebracht worden. Deze werkzaamheden zullen opnieuw ingepland moeten worden.

Wel wordt de weg voor het paasweekend weer opengesteld voor het verkeer. Om het rode asfalt en de markering op een later moment aan te brengen is nu, naar verwachting, nog één lange dag nodig. Zodra de nieuwe datum bekend is, zal dat in de Heraut en op de gemeentelijke internetpagina bekend worden gemaakt.

Indien er nog vragen zijn over het project, kunt u contact opnemen met de heer Maarten Soeteman. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (010) 800 48 09 of via e-mail: maarten.soeteman@lansingerland.nl.