Gemeente Oldenzaal


Marktconsultatie catering

gepubliceerd op : 19-3-2008

De gemeente Oldenzaal is voornemens opnieuw een Europese aanbesteding voor cateringdiensten uit te voeren en per 1 januari 2009 een nieuw contract af te sluiten. Volgens de Europese regelgeving is catering een 2B-dienst en derhalve geldt het beperkte regime.

Ter voorbereiding op deze aanbesteding voert de gemeente Oldenzaal vrijblijvend een marktconsultatie uit onder potentiële leveranciers. Het doel van deze marktconsultatie is om een beter beeld te krijgen van de actuele mogelijkheden van de cateringmarkt en deze te vertalen naar de aanbestedingsdocumenten.

Deelnemen aan de marktconsultatie is voor zowel de gemeente Oldenzaal als voor de deelnemers vrijblijvend. Er kunnen geen verplichtingen of rechten aan worden ontleend en deelnemers aan de marktconsultatie ontvangen geen vergoeding voor hun deelname. Deze marktconsultatie dient uitdrukkelijk niet om een voorselectie te maken van gegadigden in het kader van een eventuele aanbesteding van cateringdiensten. Evenmin vindt op enige wijze uitsluiting van bij de marktconsultatie betrokken partijen plaats.

Door middel van deze aankondiging nodigt de gemeente Oldenzaal potentiële leveranciers uit zich aan te melden voor deelname aan deze marktconsultatie. Deelname kan zowel schriftelijk als mondeling. Indien u belangstelling heeft, kunt u zich per mail of telefonisch aanmelden. De vragenlijst en het concept-bestek worden dan toegezonden. De uiterste datum voor indiening van uw reactie is 1 april 2008.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met: Liesbeth Meijling
Beleidsmedewerker inkoop
Tel. 0541-588126
E-mail: l.meijling@oldenzaal.nl.