Gemeente Duiven


Start Bouwrijp-maken De Vergert

---

afbeelding Plankaart Vorig jaar oktober heeft het college van burgemeester en wethouders de noodzakelijke vrijstelling en bouwvergunning verleend voor de woningbouwontwikkeling op de locatie De Vergert in Duiven. Naar aanleiding van dit besluit heeft er in de afgelopen periode een aantal sloop- en kapwerkzaamheden op de locatie plaatsgevonden.

Afgelopen maandag is gestart met het bouwrijp maken van de locatie. Bouwrijp maken is het geschikt maken van een terrein voor de uiteindelijke bouwactiviteit. De komende 6 weken zal aannemingsmaatschappij van Gelder de noodzakelijke werkzaamheden uitvoeren, waaronder het opruimen van het terrein, het aanleggen van rioleringen, het aanbrengen van funderingen en het aanleggen van bouwwegen.

Na de zomer van 2008 zal stichting Vivare starten met de bouw van de nieuwe woningen. Voor meer informatie over het project De Vergert kunt u contact opnemen met de gemeentelijk projectleider, de heer J. van Luttikhuizen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0316) 27 93 85 en via j.vanluttikhuizen@duiven.nl

» Informatie project De Vergert