Politie Drenthe

Ongevallen

Hoogeveen_Meppel, 19-03-2008

Geen voorang

MEPPEL Een jonge vrouw uit Meppel is woensdagmorgen na een ongeval met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw reed de kruising tussen de Sleutelbloem en Valeriaan op. Verkeer dat komt uit de Sleutelbloem heeft voorrang. Door een 52-jarige bestuurder uit Elim werd dit te laat ontdekt, de aanrijding was toen al een feit. (08120639)

Op de verkeerde weghelft

HOOGEVEEN Woensdagmorgen is een automobilist op de verkeerde weghelft terecht gekomen, met een aanrijding tot gevolg. De automobilist reed over de Zuidwoldigerweg van uit het centrum richting de wijk de Weide. Ter hoogte van het viaduct is de man waarschijnlijk onwel geworden en heeft de macht over het stuur verloren. De auto heeft eerst een busje geraakt, met daarin één bestuurder. Daarna raakte de auto het voertuig van twee dames. Vijf personen raakten gewond, allen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Drie personen moesten door de brandweer uit hun voertuig worden bevrijd. Het mobiel medisch team heeft assistentie verleend. De leeftijden en woonplaatsen zijn op het moment van publiceren nog niet bekend.(08-120689)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u contact met de dienstdoende persvoorlichter, dan kunt u bellen met Dana Kragten, telefoon 0592 45 1280.