AutoRai

Subaru Benelux start Subaru Financial Services

(3/19/2008)
Met de oprichting van het financierings- en lease-label Subaru Financial Services kan Subaru zijn zakelijke en particuliere klanten nu nóg beter van dienst zijn. Belangrijk, gezien de recente uitbreiding en vernieuwing van het modellengamma, onder meer met dieseluitvoeringen.

De oprichting van Subaru Financial Services betekent voor de particuliere en zakelijke klanten dat zij voortaan op één adres â de Subaru-dealer â voor alle vormen van financiële dienstverlening terecht kunnen. Hiertoe is Subaru Benelux een samenwerking aangegaan met Alphera Financial Services, een multimerk financieringslabel met ruime ervaring. Een belangrijke overweging voor Subaru Benelux om Alphera Financial Services als partner voor de backoffice-activiteiten te kiezen, is het feit dat Alphera Financial Services ook veel ervaring heeft in meerdere Europese landen.

Diverse financierings- en leasemogelijkheden
Subaru Benelux kan door deze samenwerking nu talrijke pasklare lease- en financieringsmogelijkheden aan zijn klanten aanbieden, zowel voor nieuwe en gebruikte autoâs. Voor de particuliere rijders is er Subaru Private Lease, terwijl het stijgende aantal zakelijke rijders diverse financial- en operational leasemogelijkheden wordt geboden. En dit dus via de âOne-stop-shoppingâ formule: namelijk die bij de Subaru-dealer, die ook gedurende de looptijd van het contract het vaste aanspreekpunt blijft.

Gunstige tarieven
Subaru Financial Services heeft meteen al uiterst attractieve vanafprijzen voor de Subaruâs met Boxer Diesel-motor kunnen vaststellen. Deze tarieven luiden voor full operational lease , op basis van een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar (excl. brandstof, vervangend vervoer en btw):

Subaru Legacy 2.0D Sedan AWD: 725 euro per maand Subaru Legacy 2.0D Touring Wagon AWD: 739 euro per maand