Ingezonden persbericht


Nefli Groep
19 maart 2008
Persbericht


Nefli bouwt één van de grootste fotostudio's

Allround grafisch bureau Nefli blijft haar klanten verrassen. Niet alleen met een brede dienstverlening, de modernste technologieën en het adopteren van biologische appelbomen. Op dit moment bouwt Nefli op haar eigen terrein in Haarlem een fotostudio van 2000m2. De huidige studio is 500m2 kleiner en staat in Amsterdam. De schaalvergroting maakt een optimale lichtverdeling mogelijk en dat zien klanten straks terug in topkwaliteit foto's. Daarnaast verbetert de doorlooptijd van in- en uitgaande producten. In juni 2008 is de nieuwe studio klaar voor gebruik.


Jurrijn Laan (26), strategy&business manager Nefli Groep: "Een geslaagde studiofoto is een mix van de juiste techniek, inhoud, creativiteit en gevoel. Die kunst verstaan onze fotografen als geen ander. De nieuwe studio wordt dé ideale werkomgeving waarin zij nog beter kunnen doen waar zij goed in zijn."


Groter, beter, efficiënter
De nieuwe studio biedt optimale faciliteiten voor het maken, inspecteren en bewerken van foto's. Met speciale normlampen kan elk foto-object exact belicht worden zoals de klant wenst. Dankzij de schaalvergroting kunnen meer opdrachten naast elkaar plaatsvinden. Nefli breidt het aantal fotografen in vaste dienst dan ook uit van acht naar tien. De vakspecialismen blijven mode-, food- en productfotografie. En zijn de foto's helemaal klaar? Dan gaan zij snel een deurtje verder naar de opmaak en drukkerij onder hetzelfde dak.

Meer informatie over Nefli:
Jurrijn Laan, strategy&business manager Nefli Groep telefoon 023-5249081
j.laan@nefli.nl
www.nefli.nl


---- --