Ingezonden persbericht


Media Alert

Genesys breidt Business Consulting EMEA uit met Rutger Wilschut

Genesys Telecommunications Laboratories, Inc., een dochter van Alcatel Lucent en leverancier van software voor het optimaliseren van klantinteracties, breidt het Business Consulting EMEA team (Europe, the Middle East and Africa) uit met de aanstelling van Rutger Wilschut.

Wilschut helpt klanten, specifiek in de Noord Europese regio, bij het kiezen van de juiste oplossing voor hun klantenservice. Daarbij kijkt hij naar de beschikbare middelen, de impact op de organisatie, budgetten en bestaande technologieën. Het doel is een optimaal contactcenter te realiseren, dat voortdurend de juiste balans vindt tussen kosten, kwaliteit en omzet.

Voor de overstap naar Genesys werkte Wilschut bij Accenture en implementeerde hij bij het Multi Channel Integratie team trajecten met Genesys software. Accenture richt zich op grote, vaak CRM gerelateerde projecten, terwijl Genesys zich specifiek focust op het contactcenter. Genesys heeft een belangrijke positie in Customer Interaction Management en wil deze positie de komende jaren verder ontwikkelen. Met mijn expertise en kwaliteiten kan ik me hiervoor inzetten en me blijven verdiepen in mijn vakgebied , aldus Wilschut.



Ingezonden persbericht