Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 19 maart t/m vrijdag 28 maart 2008

Woensdag 19 maart

10.00 uur
Wethouder Eerdmans plant een boom tijdens de Boomplantdag ten behoeve van het klimaatbosje bij de natuurboerderij in Vathorst. Locatie: Natuurboerderij De Brinkhorst, Wageningseberg 43 te Amersfoort.

11.00 uur
Wethouder Van Daalen is aanwezig bij de opening van de eerste aanbouwunit van PasAan in Amersfoort. Deze aanbouwunit is speciaal ontwikkeld voor mensen met een (zware) zorgvraag en heeft tal van ingebouwde en flexibele voorzieningen. Hierdoor kunnen zij langer op menswaardige wijze thuis blijven wonen. Locatie: Schothorsterlaan te Amersfoort.

16.30 uur
Locoburgemeester Luchtenveld en wethouder Eerdmans heten nieuwe Nederlanders welkom tijdens de naturalisatieceremonie. Locatie: de raadzaal in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Donderdag 20 maart

09.30 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan de Nicis Bestuurdersconferentie "Waar halen ze het geld vandaan". Locatie: NICIS-instituut, Laan van Nieuw Oost-Indië te Den Haag.

Zaterdag 22 maart

17.00 uur
Wethouder Kruyt reikt de prijzen uit van de waterpolofinale van de Man Meercup. Locatie: Sportfondsenbad te Amersfoort.

Woensdag 26 maart
10.00 uur
Wethouder Van Daalen bezoekt de WMO-conferentie "Meedoen vraagt om innovatie". Locatie: Claus Event Center, Kruisweg 1405 te Hoofddorp.

13.15 uur
Wethouder Hekman spreekt op de VNG Belastingconferentie 2008 tijdens de themamiddag "De burger centraal". Locatie: Hotel de Koningshof, Locht 117 te Veldhoven.

14.00 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan de VNG-inputsessie ten behoeve van de Interbestuurlijke taakgroep gemeenten. De Interbestuurlijke taakgroep is ingesteld om voorstellen te formuleren over decentralisatie, terugdringen van bestuurlijke drukte en het versterken van bestuurskracht van gemeenten. Locatie: Regardz Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 te Zwolle.

Donderdag 27 maart

20.00 uur
Leden van het college bezoeken de vijfde Kattenbroeklezing. Gastspreker is Jacobine Geel, theoloog en filosoof. Met de Kattenbroeklezing beoogt het Architectuurcentrum Amersfoort architectuur en stedenbouw bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Locatie: Het Kloosterhotel, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

28 maart 2008
15.00 uur
Wethouder Eerdmans onthult kunstobjecten die zijn gemaakt door de leerlingen van OBS De Vlindervallei onder begeleiding van kunstenaar Theo van der Hoeven. De kunstobjecten worden op het oude schoolgebouw gehangen. Locatie: Evertsenstraat 39 te Amersfoort.


---- --