Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Drie nieuwe raadsleden geïnstalleerd

Drie nieuwkomers in de deelgemeenteraad namen 13 maart na hun beëdiging aan het begin van de vergadering bloemen en gelukwensen in ontvangst

Ron Ravel (PvdA)
Bij de PvdA neemt Ron Ravel de plaats in van Martin Frenk, die in december plotseling overleed. Ravel was al eerder deelraadslid (van 2001 tot 2006). Arie van der Ent (PvdA)
Nieuw in de PvdA-fractie is Arie van der Ent; hij vervangt Atabey Senyürek, die wegens een drukke baan zijn plaats in de deelraad afstond.

George Verhaegen (SP)
Bij de SP heeft Saskia van der Kooi vanwege persoonlijke omstandigheden het stokje overgedragen aan George Verhaegen. Hij was al enkele jaren burgerraadslid.

Afscheid
Tijdens de vergadering werd voor de beëdiging van de nieuwe leden afscheid genomen van Saskia van der Kooi. Collega-raadsleden spraken lovende woorden over haar inbreng en dankten haar voor de prettige samenwerking.

Actief
Voorzitter Dagmar Oudshoorn zei blij te zijn dat de twee vertrokken raadsleden in Rotterdam-Zuid actief blijven: Van der Kooi als verpleegkundige bij een grote zorginstelling en Senyürek als huisarts in de Afrikaanderwijk.

Interviews
Interviews met de nieuwe raadsleden staan volgende week op de deelgemeentepagina.