Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Bourgonje-Geerling en Dusseljee naar IDTV

Amsterdam, 19 maart 2008 - Onlangs zijn Sabine van Bourgonje-Geerling en Liesbeth Dusseljee bij IDTV in dienst getreden.

Sabine van Bourgonje-Geerling is sinds 1 februari Account Manager bij IDTV Events & Concepts. In deze functie begeleidt ze klanten in het gehele productieproces, bewaakt de juiste strategie en houdt ze zich bezig met acquisitie. Sabine werkte hiervoor als Corporate Sales Manager voor de internationale show Afrika! Afrika! en was jarenlang zelfstandig ondernemer.

Liesbeth Dusseljee is per 1 maart op de afdeling Sales als Account Manager begonnen en zal zich richten op de verkoop van crossmediale concepten die IDTV ontwikkelt in opdracht van adverteerders. Liesbeth komt van Monsterboard waar zij de laatste drie jaar Key Account Manager New Business was.

IDTV
IDTV, opgericht in 1977, is als tweede grote onafhankelijke productiemaatschappij van Nederland, toonaangevend in de ontwikkeling en productie van (geïntegreerde) concepten op het gebied van televisie, internet, film, evenementen en promotiecampagnes. IDTV produceert met respect voor het individu en probeert met haar producties de coherentie in de samenleving te bevorderen.

Noot voor de redactie/