Abrona kiest voor BPM voor het automatiseren van al haar processen


APELDOORN, 20080319 -- Abrona heeft organisatiebreed gekozen voor procesbesturing met BPM|FLOWer na een korte intensieve periode waarin een proof of concept is opgeleverd. Abrona wordt hiermee één van de vele gebruikers van de BPM suite van Pallas Athena in de zorgmarkt.

In de pilot is het onderliggend mutatieproces geautomatiseerd dat zorgt voor een optimale verantwoording van de geleverde zorg. De heer Melissen: "Pallas Athena Solutions heeft in korte tijd bewezen dat BPM|FLOWer uitstekend past in het ondersteunen van onze processen. Wij zijn onder de indruk van de flexibiliteit en inzetbaarheid. Door de pilot hebben wij ervoor gekozen BPM|FLOWer organisatiebreed in te zetten voor diverse processen."

Account manager Ard van Winden:"Door de overeenkomst met Abrona zien we dat de trend om Business Process Management toe te passen vanuit de industrie doorgezet wordt in de zorg. Steeds meer zorginstellingen kiezen voor BPM als oplossing voor het effectief uitvoeren van werkprocessen. Kosten kunnen zo worden gereduceerd, de slagvaardigheid vergroot en medewerkers zijn meer beschikbaar voor Zorg."

Abrona is een christelijke organisatie voor dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. De 1750 medewerkers streven ernaar in hun werk tot uitdrukking te brengen dat mensen met een verstandelijke beperking mensen zijn met mogelijkheden die bovendien een zinvolle functie in de maatschappij kunnen vervullen. De nadruk ligt dan ook, waar dat mogelijk is, op ontplooiing.

Het zorgaanbod is bijzonder breed en de dienstverlening is flexibel. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Abrona terecht voor onder meer wonen, logeren, dagopvang, naschoolse opvang, noodopvang, maaltijden, training en thuiszorg. Ongeveer 2000 mensen met een verstandelijke beperking maken gebruik van deze diensten.

Pallas Athena Solutions
Al meer dan veertien jaar levert Pallas Athena Solutions innovatieve software voor BPM en begeleidt organisaties bij het inrichten en invoeren ervan. Wij zorgen ervoor dat het écht gaat werken. Met de nieuwe BPM|suite by Pallas Athena® en meer dan honderd ervaren BPM-professionals biedt Pallas Athena Solutions de meest hoogwaardige combinatie van BPM-software en -diensten die op de markt te verkrijgen is.





Pallas Athena