Ingezonden persbericht


Erwin Peeters treedt in dienst als Business Unit Director van Schreiner & Van Bokkel in Eindhoven

Schreiner & Van Bokkel Media Services is zeer verheugd dat met ingang van 1 april 2008 Erwin Peeters in dienst treedt als Business Unit Director Eindhoven. Dit als gevolg van het vertrek van Jacques Suijdendorp én om op proactieve wijze Zuidoost Nederland te servicen ten aanzien van alle wensen op het gebied van strategie, planning, inkoop en executie van alle diverse mediamiddelen.

Erwin Peeters wordt binnen zijn functioneren eindverantwoordelijk voor Schreiner & Van Bokkel Media Services in Eindhoven. "Schreiner & Van Bokkel Media Services past perfect bij mijn ervaring en ambitie. Om op proactieve wijze te ondernemen in Zuidoost Nederland en daarbij de juiste mix te vinden met de verschillende voordelen van diverse media, vind ik een geweldige uitdaging. Om daarnaast meer zichtbaarheid te geven aan dit bedrijf in Nederland, is een absolute kans." aldus Erwin Peeters. Gezien zijn brede professionele achtergrond bij onder meer Weijmans Media Groep en als zelfstandig ondernemer is het commerciële speelveld in Zuidoost Nederland voor hem zeer bekend terrein. "Erwin beschikt over de juiste ervaring en kennis voor deze functie en heeft daarnaast een proactieve drive en instelling welke een must zijn voor deze functie" aldus Herco Tibboel, CEO van Schreiner & Van Bokkel Media Services.

Schreiner & Van Bokkel Media Services
Schreiner & Van Bokkel is een onafhankelijk mediabureau dat - met 4 vestigingen verspreid over Nederland - dicht bij haar klanten onderneemt. Langs korte lijnen vertalen onze ervaren en deskundige medewerkers uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar een effectief en vooral kostenefficiënt mediaplan. Uw mediaorders kopen wij tegen de meest optimale condities in en handelen wij op efficiënte wijze af. Voor meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen verwijzen wij u graag naar www.svbmedia.nl.

Noot voor de redactie (