Gemeente Tilburg

11 maart 2008
Skatebaan Berkel-Enschot

Inloopavond donderdag 20 maart tussen 19.00 en 20.30 uur, De Schalm

Vanuit de Dorpsraad en jongeren uit Berkel-Enschot is enige tijd geleden het idee geopperd om een skatebaan te realiseren in Berkel-Enschot. De behoefte aan een plek waar jongeren uit het dorp elkaar kunnen ontmoeten, wordt ondersteund door de `Wijkanalyse` en het ŽSpeelplekkenplan`. Zowel politie als gemeente ondersteunen dit initiatief.

Procedure
De gemeente Tilburg heeft daarom op 11 oktober 2006 een verzoek om vrijstelling van het bestemmingsplan ingediend voor de aanleg van een skatebaan aan de Berkelseweg nabij de N65 te Berkel-Enschot. Deze procedure is inmiddels afgerond met een verklaring van geen bezwaar van de provincie Noord-Brabant. Het vrijstellingsbesluit is gepubliceerd op 17 januari 2008.
Start van de werkzaamheden is gepland voor begin mei 2008. De tekeningen van de (locatie van de) skatebaan zijn vanaf maandag 17 maart tot en met vrijdag 28 maart in te zien in de bibliotheek in Berkel-Enschot, Eikenbosch 1.

Inloopavond
Wij willen u graag informeren over de planning en uitvoering van de werkzaamheden. U bent dan ook van harte uitgenodigd voor een inloopavond op donderdag 20 maart 2008 in Cultureel Centrum De Schalm te Berkel-Enschot. U kunt binnenlopen tussen 19.00 en 20.30 uur. Vertegenwoordigers van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en de uitvoeringsplannen toe te lichten.

Meer informatie?
Hebt u naar aanleiding van deze brief nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met Kitty Marijnissen, gebiedscoördinator van gebiedsteam Noord. Zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag via telefoonnummer 013 542 9068 of email kittymarijnissen@tilburg.nl.