PwC: Persuitnodiging congres partnerships in veiligheid

17/03/2008 15:41

Price Waterhouse Coopers B.V.

PERSUITNODIGING

Amsterdam/Dordrecht - Wel of geen provinciale crisistaak, wel of niet regionaliseren van brandweerkorpsen, wel of geen aansluiting van de politie en wel of geen algemeen directeur veiligheidsregio. Er zijn veel 'oer-Hollandse' discussies gaande tussen overheidspartijen. Maar is het oplossen van complexe veiligheidsvraagstukken en de inrichting van de veiligheidsregio wel alleen een taak van de overheid of moeten ook private spelers een deel van de verantwoordelijkheid nemen?

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid organiseert samen met PricewaterhouseCoopers op donderdag 20 maart a.s. het congres 'partnerships in veiligheid'. Peter Bos (directeur Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid), Ronald Bandell (burgemeester Dordrecht, voorzitter Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid), Guido van Woerkom (hoofddirecteur ANWB), Coen van de Scheur (Adviesgroep Justitie, Politie en Veiligheid PricewaterhouseCoopers), Sjoerd Sjoerdsma (directeur Keyrail) en Arie-Jan Arbouw (projectleider Programma Veiligheid Ministerie van Verkeer en Waterstaat) presenteren hun visie op publieke en private samenwerking op het gebied van veiligheid.

Het congres vindt plaats op donderdag 20 maart a.s. van 09.30 - 15.30 uur in Schouwburg Kunstmin (Sint Jorisweg 76) in Dordrecht.





http://www.pwc.nl/publicsector