Nederlandse mannen willen meer zweten

20/03/2008 10:06

Rexona for Men

Rotterdam, 20 maart 2008 - Fysieke inspanning is belangrijk voor Nederlandse mannen. Eén op de twee mannen geeft echter aan geen fysieke uitdagingen meer te hebben. En één op de drie mannen zit het zelfs dwars dat hij zichzelf niet in het zweet werkt, zo blijkt uit recent onderzoek van bureau Motivaction. Foppe de Haan, trainer van het Nederlands Olympisch Team, helpt daarom vanaf vandaag alle Nederlandse mannen van hun 'luie zweet' af.

Mannen moeten zweten
82% van de Nederlandse mannen is van mening dat het voor hem noodzakelijk is zichzelf fysiek in te spannen. Maar tegenwoordig zijn er voor de man bijna geen fysieke uitdagingen meer, waardoor het er in de praktijk niet voldoende van komt, aldus 50% van de ondervraagden. Dit terwijl mannen graag meer bewegen, zo geeft 79% van de ondervraagden aan. En meer dan één op de drie mannen blijkt het zelfs dwars te zitten dat hij zichzelf niet voldoende in het zweet werkt. Het lijkt erop dat de Nederlandse man zit te wachten op een uitdaging waarin hij zichzelf fysiek kan bewijzen. Deze bewijsdrang zit hem immers in de genen, aldus 64% van de Nederlandse mannen.

De uitdaging van Foppe de Haan
Foppe de Haan bevrijdt vanaf vandaag alle Nederlandse mannen van hun 'luie zweet' met een intensieve uitdaging; zweet jezelf naar Beijing! Want Foppe zegt: 'fysiek fundament is de basis voor groot succes. De gouden regel; als je iets wilt bereiken zul je er voor moeten zweten'. Meedoen is eenvoudig en kosteloos. Rexona for Men stelt via haar verpakkingen de unieke trainingstool, de Zweetmeter van het Olympisch Team voor iedereen beschikbaar. Deze Zweetmeter wordt om de pols gedragen en houdt de fysieke inspanning van de deelnemers bij. Op een speciale website www.rexona.nl kan Foppe vervolgens zien hoe hard de mannen zichzelf in het zweet werken en worden hen bijzondere uitdagingen geboden. Degenen die het hardst zweten kunnen worden uitgenodigd om mee te gaan naar Beijing met het supporterselftal.

Mannelijke bewijsdrang
Met deze intensieve uitdaging van Foppe de Haan aan alle mannen van Nederland kan Rexona for Men zichzelf eindelijk bewijzen als 'echte mannen deodorant', want vanaf vandaag kunnen alle Nederlandse mannen weer zweten.





http://www.rexona.nl/zweetmeter

http://www.lemz.net