Gemeente Ermelo


Voorontwerpbestemmingsplan Strand Horst, telewaterskibaan

Met ingang van 20 maart 2008 ligt het voorontwerpbestemmingsplan ´Strand Horst, telewaterskibaan´ gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis van Ermelo, bij de afdeling Publiekszaken, op werkdagen van 08.30 uur tot 12.15 uur. Desgevraagd kunnen de plannen ook buiten de kantooruren worden ingezien. Klik hier om het plan digitaal in te zien.

Het voorontwerpbestemmingsplan ´Strand Horst, telewaterskibaan´ voorziet in aanleg van een telewaterskibaan bij Strand Horst. De baan is geprojecteerd ten zuiden van de aanlegsteiger van het fiets- en voetveer bij strand Horst.

Tijdens de genoemde termijn kan iedereen bij het college van burgermeester en wethouder, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie over het plan indienen. Voor meer informatie of het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met ing. T.H. van Essen van de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer (0341) 56 72 15 of via het algemene e-mailadres gemeente@ermelo.nl.