Gemeente Coevorden

Inschrijving bouwkavels 'uitbreiding Kampakkers' Noord-Sleen

De gemeente Coevorden biedt vier bouwkavels in het bestemmingplan `Uitbreiding Kampakkers' in Noord Sleen. Vanaf vandaag kunt u zich hiervoor inschrijven. In totaal worden vier kavels uitgegeven voor de bouw van vrijstaande en halfvrijstaande woningen.br> U kunt zich inschrijven tot en met woensdag 16 april 2008, 12.00 uur. De inschrijfkosten bedragen EUR 45,-. Bij de verkoop van de kavels wordt gebruik gemaakt van een lotingsysteem.

Voor de kaveluitgifte van het bestemmingsplan "Uitbreiding Kampakkers" is een informatiemap beschikbaar. Bent u geĂŻnteresseerd in een informatiemap en bijbehorend inschrijfformulier, dan kunt u deze aanvragen bij de afdeling Publieksservice, Loket Bouwen en Wonen, tel. 0524-598121 of 598124.

Sociale of economische binding Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in Noord Sleen is een sociale of economische binding vereist. Als u hier klikt vindt u de uitgifte criteria voor bouwkavels, zoals de gemeenteraad deze heeft vastgesteld in de vergadering van 9 februari 1999. Voor uitleg over de uitgiftecriteria kunt u eveneens bellen met de afdeling Publieksservice, Loket Bouwen en Wonen, tel. 0524-598121 of 598124.