Ingezonden persbericht


Digitale persoonlijke assistent zorgt voor structuur in je leven

Wil je meer structuur aanbrengen in je hectische leven? Voor fervente Mac-gebruikers is dit met Bento snel en makkelijk haalbaar, zowel zakelijk als privé. Bento, genoemd naar de Japanse lunchbox, is een praktische en mooi vormgegeven database (gegevensbank). In Bento kun je onder andere je afspraken bijhouden, gegevens van vrienden en zakelijke relaties beheren, feesten coördineren, projecten bijhouden, en documenten en foto´s opslaan. Maar ook het bijhouden van betaaltermijnen kun je zorgeloos overlaten aan deze hippe database voor de Mac.

Met Bento kun je voor de dag komen dankzij de stijlvolle vormgeving. Installeer Bento op je Mac en je persoonlijke assistent is een feit. Ga voor meer informatie over de mogelijkheden van Bento naar: http://www.filemaker.nl/products/bento/preview/.

Over FileMaker
FileMaker is de toonaangevende leverancier van databasesoftware. Naast de FileMaker-productreeks voor Windows, Mac en het internet, ontwikkelt FileMaker Bento, de persoonlijke database voor de Mac. In de periode 2003 tot en met 2007, viel FileMaker Pro 46 keer in de prijzen, vaker dan zijn acht grootste concurrenten in totaal. Miljoenen klanten wereldwijd, gebruiken FileMaker, van individuen tot grote organisaties, voor het beheren, analyseren en delen van informatie. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie is te vinden op: www.filemaker.nl .