Ingezonden persbericht


Persbericht

TMF Superchart nu ook op Utrecht Centraal

CBS Outdoor zet videoclips op grootste digitale indoor-scherm van Nederland

Amsterdam, 20 maart 2008 -- Vanaf vandaag is de TMF Superchart op het W8-scherm van CBS Outdoor op Utrecht Centraal Station te zien. Het scherm, dat dagelijks (video)nieuws op het gebied van actualiteiten, sport en entertainment afwisselt met commercials, is door de muziekzender ingezet om elke week de top-5 van de TMF Superchart te tonen.

Op Utrecht Centraal, het drukste station van Nederland met 250.000 passanten per dag, zijn vanaf vandaag de populairste videoclips van TMF op het W8-scherm te zien. De TMF Superchart is de hitlijst met de 33 beste videoclips onder jongeren. De top 5 van de TMF Superchart wordt afgespeeld op het grootste indoor-scherm van Nederland. Voor meer informatie over de TMF Superchart zie www.tmf.nl.

Het scherm, dat 25 m2 groot is en op Utrecht Centraal hangt, is een vooruitgang op het gebied van digitale media. Stan Thijssen, Manager Product Development & Digital Media bij CBS Outdoor: 'Wij zijn trots dat een A-merk als TMF zijn medewerking verleent aan de W8 propositie op Utrecht Centraal Station. Ik geloof in digitalisering van buitenreclame en het leveren van hoogwaardige, creatieve content als 'wachtverzachter' voor het publiek.' Mark Stockx, Marketing Manager MTV&TMF: 'We zijn blij dat we met deze samenwerking hoogwaardige content buiten onze bestaande communicatie kanalen aan kunnen bieden en zo onze consumenten op elk moment van de dag, binnen en buitenshuis op een positieve manier met TMF in aanraking laten komen.' Met dit initiatief geven beide partijen een nieuwe dimensie aan outdoor adverteren.

Over CBS Outdoor
CBS Outdoor is in Nederland marktleider op het gebied van buitenreclame en stadsmeubilair, zoals abri's en billboards, stationsreclame in vele vormen, bus- en tramreclame en digitale outdoormedia. CBS Outdoor maakt deel uit van CBS Corporation.