PQ+ expandeert binnen Europa

20/03/2008 09:00

Van Empel Woordwerk B.V.


- Dochteronderneming PQ+ Nederland opgericht

- De kring van PQ+ Partners wordt uitgebreid met Clemens van den Berghe en Max van Vriesland

Speyer/Eindhoven - PQ+ Unternehmensberatung GMbH (www.pq-partner.com) heeft in Eindhoven z'n eerste Europese dochter - PQ+ Netherlands B.V. - opgericht. De uitbreiding is een volgende stap in de richting van een Europees netwerk van adviseurs, dat nieuwe projecten in de landen van de Benelux voor z'n rekening kan nemen.

Onder leiding van de nieuwe partners - de ervaren oud-Philipsmanagers Clemens van den Berghe en Max van Vriesland - zal PQ+ Netherlands B.V. zich vooral bezighouden met projecten die moeten leiden tot een hogere arbeidsproductiviteit en meer kwaliteit. De optimalisering van de productiviteit wordt mede mogelijk gemaakt door Europa breed beschermde software: de Video-Tool AviX(R) (zie: www.solme.se).

Directeur en mede-oprichter van PQ+ Barbara Büchner: 'Wij zijn er trots op, dat we met deze eerste dochteronderneming onze aanwezigheid in Europa verder kunnen uitbreiden en versterken. Dat verschaft ons nieuwe groeikansen op het vlak van onze competentievelden productiviteit en kwaliteit. We zijn blij dat we met Clemens van den Berghe en Max van Vriesland nu ook ervaren, voormalige topmanagers van Philips als partner hebben binnengehaald.'

PQ+ Unternehmungsberatung GmbH is een netwerk van adviseurs, dat behalve grote concerns ook middelgrote en kleine bedrijven (MKB) adviseert en helpt resultaatgericht te werken. PQ+ zoekt en vindt met name voormalige topmanagers uit de industrie als partner. Advisering, begeleiding (bij de uitvoering) en resultaatgerichtheid zijn typische PQ+ kenmerken. Een zwaartepunt vormen de competentievelden productiviteit en kwaliteit, die ondersteund worden door de Video-Tool AviX(R). Sinds 2007 biedt PQ+ de bedrijfsdisciplines Topprestatie en Ondernemingscommunicatie aan. In 2008 is daar Ontwikkelingsmanagement bijgekomen. Het brengt PQ+ dichter bij de status van Business Excellence. Herstructurering en interim management maken het aanbod van PQ+ compleet.

Contact:
Clemens van den Berghe
PQ+ Netherlands B.V.
Valgaten 17
5502 DC Veldhoven
Tel. +31 (0) 40 785 1441
Fax. +31 (0) 40 785 1964
Mob. +31 (0) 620.635.903
Website: www.pq-partner.co,

Max van Vriesland
Mob.: 0620546698





http://www.pq-partner.co