Ingezonden persbericht


Persbericht

ID interactive ontwerpt en ontwikkelt nieuwe website Arrange

Zwolle, 20 maart 2008 - ID interactive, het full service-bureau voor interactieve digitale media, heeft de nieuwe website ontwikkeld voor Arrange, een detacheringsbureau gespecialiseerd in facility management. Het ontwerp van de site valt zo in de smaak dat Arrange het als basis gaat gebruiken voor een verfrissing van de totale huisstijl, waarbij ID interactive eveneens een belangrijke rol zal spelen.

Arrange is een project- en interim organisatie op het gebied van facility management en inkoop. Medewerkers van Arrange zijn allemaal jong, enthousiast en hoogopgeleid. Met hun kennis van facility management en inkoop werken zij op tijdelijke basis voor wisselende opdrachtgevers. Zij worden vanuit Arrange ondersteund door middel van persoonlijke begeleiding en opleidingen.

De oude website van Arrange dateerde uit 2005 en paste niet meer bij de identiteit van het bedrijf en de jonge doelgroep. De site was te statisch en bood onvoldoende mogelijkheden voor e-commerce. Een aantal designbureaus werd gevraagd hun ideeën te presenteren. De keuze viel uiteindelijk op ID interactive. Arjan Elst, commercieel directeur: "Zij spraken onze taal en luisterden heel goed naar onze ideeën en wensen. ID interactive is zowel sterk in grafisch ontwerp als in techniek. Daarnaast denken ze mee over marketingaspecten als: hoe genereer je traffic naar je site en hoe benut je de e-commerce mogelijkheden ten volle."

Dat het ontwerp van ID interactive in de smaak valt blijkt wel uit het feit dat Arrange heeft besloten de website als basis te gebruiken voor een verfrissing van de huisstijl. Aan de uitvoering daarvan zal ID interactive ook bijdragen, bijvoorbeeld via het ontwikkelen van promotiemateriaal en het ontwerpen van presentatiesheets. Elst: "Het opbouwen en onderhouden van goede relaties is een van de belangrijkste pijlers voor Arrange, bij alles wat we doen. ID interactive is een partij die echt samenwerkt: ze leveren niet alleen een website af, maar besteden ook aandacht aan nazorg en advisering. In de toekomst zullen we ze dan ook zeker blijven betrekken bij onze e-commerce activiteiten."

ID interactive - Burgemeester Van Roijensingel 21 - 8011 CT Zwolle Tel: 038-4229999 - e-mail: info@idinteractive.nl - internet: www.idinteractive.nl

Over ID interactive
ID interactive is een full service-bureau voor interactieve digitale media, gespecialiseerd in strategie en creatie. Het bureau ondersteunt en realiseert actiematige en strategische projecten en levert daarmee een substantiële bijdrage aan de online marktstrategie van A-merken (in wording). Het dienstenpalet van ID interactive bestaat uit advies en design van corporate websites, webshops, extranetten, portals, e-mail nieuwsbrieven, games en banners en ID manager, het softwareplatform voor marketing resource management. ID interactive is onderdeel van Capital ID. Voor meer informatie zie: www.idinteractive.nl.


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Frieda Zieleman - tel: 055 3663034 - e-mail: frieda@influx-pr.com