Politie Gelderland-Midden

Edese supermarkt overvallen

Publicatiedatum: 20-3-2008 20:19:11

EDE - Een supermarkt aan de Lindenhorst in Ede is donderdagavond overvallen door drie gemaskerde jongens. Niemand raakte daarbij gewond. De daders hadden onder dreiging met een vuurwapen of iets wat daarop leek geld buit weten te maken. De politie heeft nog vergeefs naar de daders gezocht.

Even na half zeven kwamen de drie daders de supermarkt binnen die op dat moment druk bezocht werd door klanten. Een caissière werd met het wapen bedreigd, waarna de drie er met het geld vandoor gingen, vermoedelijk richting Wijenburg.

Getuigen
De politie heeft al enkele getuigen gesproken maar zou graag nog in contact willen komen met meer getuigen. Zo zou de politie graag willen spreken met een man die vanuit een nabij gelegen cafetaria de daders zou hebben zien vluchten. Het zou in elk geval om drie jongens in de leeftijd tussen 16 en 18 jaar, allen in het donker gekleed. Een van hen had een zwart jack en jas met een brede grijze streep vanaf de schouders over de mouw. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen met de Edese politie via 0900-8844.

voor nadere informatie:
Paul Koetsier | Perspiket Politie Gelderland-Midden 026 - 376 3055 (tot uiterlijk 21.00 uur)

---