Gemeente Wunseradiel


Graffitiworkshops voor de jongeren uit Wûnseradiel

graffiti
Jongeren kunnen een echt kunstwerk van graffiti leren maken.... Voor alle jongeren van 12 t/m 18 jaar worden graffitiworkshops door een professionele graffitikunstenaar aangeboden. In vijf lessen leren de jongeren de kneepjes van het vak, ze leren de verschillende spuittechnieken, gaan echt aan het werk onder begeleiding van de workshopleider en binnen de kortste keren leren ze hun eigen kunstwerk maken.

Er wordt een speciale techniek toegepast waarbij het voor alle jongeren mogelijk wordt om iets moois te maken. Deze techniek heb je al binnen een paar uurtjes oefenen onder de knie. Jongeren komen zo op een positieve en creatieve manier met graffiti in aanraking en ervaren dat ze met graffiti ook echte kunstwerken kunnen maken.

De workshopavonden vinden plaats op de donderdagavonden 20 en 27 maart, 3, 10 en 17 april vanaf 19:30. Er kunnen maximaal 15 jongeren aan de workshops deelnemen, om er bij te kunnen zitten moet je er dus snel bij zijn! De workshops worden gegeven in jeugdsoos de Doofpot te Witmarsum. Er wordt een kleine bijdragen van de jongeren gevraagd. Opgeven kan uiterlijk 10 maart bij het jongerenwerk, via email l.statema@timpaanwelzijn.nl of telefonisch 0646157141.

Proclaimer | Colofon | + A - | Frysk