Ingezonden persbericht


Persbericht:

Into the Great Shimmering

Op vrijdag 21 maart aanstaande is er in Scheveningen een exclusieve UndergroundRock-avond met drie speciale bands. Onmisbaar voor de fans en uniek voor elke underground liefhebber. Het exclusieve karakter wordt uniek gemaakt door de eenmalige samenwerking van de betrokken bands. Als klap op de vuurpijl worden de liveoptredens opgenomen. Gelijkgestemde muziek, en ondertoon gaan deze avond tot een ultieme show brengen. Hierom vragen wij aan de bezoekers om zich in het zwart te kleden, want de vanzelfsprekende dresscode is zwart.

De volgende bands zullen in chronologische volgorde spelen:


- Zwarte Poezie (Nederlandstalige underground uit Utrecht)


- Tomb Memorial (hard en zwart uit Den Haag)


- Suburbs (rock uit Scheveningen)

Place to be: Saturnus, Keizerstraat 58, Scheveningen

Entreeprijs: ¤ 4

Reservering kaarten kan door een email te sturen naar contact@saturnuslivemusic.nl

Vanaf: 22:00 uur

Live muziek tot 02:30 uur

Voor informatie over Saturnus: www.saturnuslivemusic.nl

Routebeschrijvingen:

Met eigen vervoer naar Saturnus

Houd richting Den Haag aan. Op de A12 houdt je richting Scheveningen aan en vervolgens Scheveningen Haven. Ga rechtdoor tot je aan je rechterzijde een ringweg ziet en rijdt deze op. Blijf Scheveningen Haven aanhouden. Na het eerste stoplicht zie je rechts een Shell-benzinestation. Bij het tweede stoplicht ga je rechtsaf de Scheveningseweg op. Deze rijd je helemaal af, rechtdoor de Prins Willemstraat in. Vervolgens is de eerste zijstraat aan je linkerhand de Keizerstraat, nr. 58.

Met het openbaar vervoer naar Saturnus


- Vanaf Den Haag Centraal Station met tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand (halte Keizerstraat). Loop de Keizerstraat in tot nr. 58.


- Vanaf Den Haag Hollands Spoor met tram 11 richting Scheveningen Haven (laatste halte). Coördinatiepunt : aan het begin van de Keizerstraat staat de Oude Kerk. De toren hiervan is vanaf de halte zichtbaar. Eenmaal in de buurt kan iedere buurtbewoner je wijzen waar de Keizerstraat is, nr. 58.


- Voor mensen uit Rijswijk en Voorburg zijn we het gemakkelijkst met het openbaar vervoer bereikbaar via bus 23 richting Duindorp, halte Keizerstraat. Loop de Keizerstraat in tot nr. 58.