Gemeente Montferland

3e Gemeente Montferland schoolvoetbaltoernooi

Op Goede Vrijdag, 21 maart a.s., wordt op Sportpark de Meikamer in Nieuw-Dijk het 3e schoolvoetbaltoernooi voor de basisscholen in de gemeente Montferland gehouden. Maar liefst 15 basisscholen hebben zich voor dit toernooi aangemeld. Alle teams zullen erop gebrand zijn de prestatie van het voorgaande jaar te verbeteren.

De organisatie is voor de derde achtereenvolgende maal in handen van v.v. Sprinkhanen. Hammie Hagen met zijn vrijwilligers zorgen er voor dat ruim 700 jongens en meisjes een onvergetelijk beleven.

Vele prestatie en recreatieve teams strijden voor het gemeentelijk kampioenschap en de eer van de school. De kampioen mag de gemeente vertegenwoordigen tijdens de regionale kampioenschappen die op woensdag 7 mei worden gehouden bij Sportclub Deventer waarna de halve finales op 21 mei plaatsvinden bij v.v. Hector in Goor. De hieruit voortkomende finalisten strijden op de Districts Jeugdvoetbaldag op 7 juni bij HSC21 Brein in Haaksbergen. De landelijke finale zal zijn op 18 juni te Zeist.