Gemeente Purmerend

Goede Vrijdag KinderDisco in Leeghwaterbad

12 maart 2008

Goede Vrijdag - 21 maart - is er KinderDisco in het Leeghwaterbad. Steeds komen ruim vierhonderd jonge muziek- en waterliefhebbers naar het spetterende dansfeest. Waterplezier met muziek blijkt een enorme aantrekkingskracht op kinderen te hebben. De DJ draait kinderhits en hitparadenummers. De KinderDisco in het Leeghwaterbad is voor kinderen tot en met twaalf jaar.

De derde vrijdag van maart 2008 is het zwembad in het Leeghwaterpark in Purmerend tussen 19.00 uur en 21.00 uur één grote disco. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen zich dan in en bij het water lekker uitleven op hun favoriete muziek. Met een flinke geluid- en lichtinstallatie zorgt DJ Bas voor dansbeweging stimulerende muziek. Het team van het Leeghwaterbad verzorgt tijdens de disco Kidsfun, een mix van liedjes en danspassen.

Vanaf maandag 17 maart zijn toegangskaarten in het Leeghwaterbad in de voorverkoop verkrijgbaar. Voor de toegangsprijs van EUR 4,80 is er vrijdag 21 maart naast zwemwater continu dansbare muziek, bovendien krijgen de jonge muziekliefhebbers gratis limonade. Het Leeghwaterbad is voor de KinderDisco open vanaf 18.30 uur. Kinderen tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de disco zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Omdat het de ervaring is dat het erg druk is tijdens de disco's in het recreatiebad, adviseert het Leeghwaterbad bezoekers en begeleiders met de fiets te komen of kinderen ouder dan acht jaar af te zetten op de parkeerplaats bij het zwembad.

Tot de zomervakantie is er elke derde vrijdag van de maand KinderDisco: 18 april, 16 mei en 20 juni.