Persberichten Rijn & Venen, 11.10 uur

Utrecht, 21-03-2008

Onder invloed

MAARSSEN De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 27-jarige automobilist uit Breukelen aangehouden voor het rijden onder invloed.

Agenten zagen rond 02.30 uur de man rijden op de Straatweg in Maarssen. Na controle bleek hij alcohol gedronken te hebben. De uitslag van de ademenanalyse was 515 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren omdat hij beginnend bestuurder is.

MIJDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een 25-jarige automobilist uit Mijdrecht aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen rond 02.30 uur de man rijden op de Hofland en besloten hem te controleren. De man bleek onder invloed van alcohol. De uitslag van de ademanalyse was 310 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal.

Agressie in het verkeer

WOERDEN De politie zoekt getuigen van een incident op de Hogewal waarbij een auto is bekrast. Donderdag rond 10.00 uur kreeg de politie een melding van een conflict tussen twee automoblisten.

Een 60-jarige man uit Utrecht verklaarde op het 24 Oktoberplein in Utrecht te zijn afgesneden door een 36-jarige automobilist uit Hagestein. Tot aan de Hogewal in Woerden bleef de Hagesteiner hem achtervolgen. Op deze locatie stopte beide automobilisten waarbij de automobilist uit Hagestein uitstapte en de auto van de man uit Utrecht bekraste. Agenten die ter plaatse kwamen na de melding hebben de automobilist uit Hagestein aangehouden en verhoord. De man ontkent de auto te hebben bekrast.

Bent u getuige geweest van dit incident, belt u dan met het wijkteam Woerden/Harmelen via 0900-8844.