TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 21-03-2008

Themakanaal
STERREN.NL

TWEEDE RONDE ZING VOOR ORANJE: DE SELECTIE

De tweede ronde van de Zing voor Oranje-actie van STERREN.NL, getiteld De Selectie, is van start gegaan. De selectie van elf kandidaten die gaan strijden om de hoofdprijs van deze talentenjacht is nu bekend.

Via WWW.STERREN.NL of WWW.ZINGVOORORANJE.NL kun je luisteren naar de elf versies van de EK-hit 'De leeuw die brult weer'. Elke keer als de versie van één van de kandidaten op de website volledig wordt beluisterd, verdient deze kandidaat credits. De drie kandidaten met de meeste credits zullen in de finale op 2 april hun eigen versie gaan vertolken.

De vakjury onder leiding van Barbara Barend bepaalt tijdens deze finale wie de winnaar wordt van Zing voor Oranje.

De finale vindt plaats tijdens het STERREN.NL EK-festival op 2 april in zaal Panama in Amsterdam, waar naast de finalisten van Zing voor Oranje ook een aantal Nederlandstalige sterren een optreden zullen verzorgen. Op deze muzikale avond geven onder anderen Gebroeders Ko, René Riva, Robert Leroy en Helemaal Hollands een spetterend optreden. De eerste 400 personen die zich via www.zingvoororanje.nl aanmelden krijgen een toegangskaartje voor dit EK-festival.