Delroy Murray (Total Contrast) te gast bij Behind The Grooves


Persbericht Behind The Grooves
ABCOUDE, 20080320 -- Rosa FM - Komende vrijdagavond bij Rosa FM heeft Behind The Grooves weer een exclusief interview met een grote naam uit de jaren 80. Ditmaal met Delroy Murray, één van de leden van de uiterst succesvolle Engelse tweemansformatie uit de jaren 80, Total Contrast. De huisreporter van Behind The Grooves, Pieter van Veen, was samen met DJ André (Frankie R. moest vanwege griep verstek laten gaan) er woensdagavond op uitgetrokken om deze symphatieke ster te ontmoeten in een gezellig en sfeervol restaurant in de Amsterdamse binnenstad.

Delroy was vanwege zakelijke redenen in Nederland, en de heren van Behind The Grooves hebben deze gelegenheid aangegrepen om hem op vakkundige wijze aan de tand te voelen.
Onder het genot van een smakelijk diner heeft Pieter diverse vragen op Delroy afgevuurd. Het resulteerde uiteindelijk in een boeiend, informatief, verrassend en sfeervolle interview, waarbij we veel te weten zijn gekomen over Total Contrast én het vervolg op deze succesformatie, Tongue 'N' Cheek.

Ben je ook benieuwd naar dit geslaagde interview? Luister dan aanstaande vrijdagavond tussen 21:00 en 00:00 naar alweer een nieuwe aflevering van Behind The Grooves op Rosa FM.

Voor diegenen die het nog niet wisten: Behind The Grooves is gespecialiseerd in de BESTE oldschool classics, rare grooves en underground funk, voornamelijk uit de 80's. Dit succesvolle radioprogramma is iedere vrijdagavond te beluisteren bij Rosa FM, op 107.6 FM in de ether, op 103.3 FM via de lokale kabel én via internet op de livestream van Rosa FM. Surf hiervoor naar www.rosafm.nl, of ga naar de website van Behind The Grooves: www.behindthegrooves.nl.

Zorg dat je er NIETS van mist!





Ingezonden persbericht