Goede genade, het is vrijdag


Vrijdag 21 maart om 19:30 uur - Willem de Vink - Christengemeente Hebron Dorpshuis Heerde

HEERDE, 20080313 -- Als je aan het kruis denkt, wat zie je dan voor je? Torenspitsen? Gouden kettinkjes? Kerken? Of gaan je gedachten dieper? Komen er woorden bij je boven als deze: Jezus. Spijkers. Bloed. Pijn. Dood. Graf. Graf? Leeg. Blijdschap. Belofte. Leven. Verlosser!

O, de woorden van het kruis zijn zo vol van pijn. Zo vol van passie. Zo vol van belofte. Gods belofte. Zijn belofte aan jou. Zijn belofte om alles te doen wat nodig is om jouw ziel te redden. Trouwens, dáár denkt Hij aan. Hij denkt aan jou. En op het moment dat jij nadenkt over het kruis, wil Hij dat je zult weten: Hij deed het voor jou. Hij deed het speciaal voor jou.

Door zijn genade bent u immers gered, dankzij uw geloof. Maar dat dankt u niet aan uzelf, het is een geschenk van God en geen gevolg van uw daden (Efeze 2:8-9).

Op Goede vrijdag 21 maart om 19:30 uur zal er een dienst plaatsvinden in het Dorpshuis te Heerde. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Het thema is Goede genade, het is vrijdag. De spreker van deze avond is Willem de Vink, hij zal het thema op een groot scherm tekenend uitwerken. Willem de Vink is onder anderen bekend van het dagboek "Goede Genade" en is een bekende cartoonist. Hiernaast zal er een optreden zijn van een dansgroep en wordt de avond ondersteunt door een praiseband.





Ingezonden persbericht