Ingezonden persbericht


Persbericht

Maandag, 17 maart 2008

Ongeremde gezelligheid met nieuwe show
Wipneus & Pim in WaterFront

Wat krijg je als twee van 's Neerlands bekendste en meest hilarische live-acts hun krachten gaan bundelen? Dat weet eigenlijk niemand precies, maar de verwachtingen zijn huizehoog gespannen.

DJ's Wipneus & Pim gaan samen met Memphis Maniacs met een nieuwe show door het land voor een portie ongeremde en ouderwetse gezelligheid!

DJ's Wipneus en Pim staan met hun interactieve DJ-act, gebaseerd op alle tophits uit de muziekgeschiedenis, al ruim 10 jaar lang aan de top in Nederland en België. Deze muzikale alleskunners spelen, bijna letterlijk, de meest uiteenlopende podia volkomen plat. Van clubpodia, feesttenten en theaterzalen hoppen ze net zo makkelijk, en met evenveel succes, naar popfestivals en grote evenementen.

Ondanks dat critici dachten de show van Wipneus en Pim een hype zou zijn, zijn de DJ's anno 2008 nog altijd springlevend. Niet alleen deze clubtour getuigt daarvan, maar daarnaast loopt er dit én volgend seizoen een familieshow in het theater en zijn ze onlangs gestart met nóg een nieuwe show: 'de Avro`s Toppop Disco Bingo Show'. Bingo op basis van oude Toppop clips! In maart is deze show bijvoorbeeld te zien op Paaspop in Schijndel en vanaf september 2008 in vele theaters in Nederland en België. Dat is nog maar deel 1 van deze ultieme retroshow.

Het publiek zal in geweldige conditie aan de entree moeten verschijnen, want naast de beste retro DJ's krijgen zij ook de mash-up live-act van het moment voorgeschoteld. Niemand minder dan Memphis Maniacs verzorgen een spetterend optreden!

De Maniacs zijn een spectaculair collectief van vier rasmuzikanten die door manager/presentator/ goochelaar/gastheer Dikke Dre bij elkaar zijn gebracht. Samen met hun vaste special guest (van wie men beweert dat hij Elvis is...) nemen de Maniacs je mee op hun bizarre reis door de muziekgeschiedenis van de afgelopen decennia. Pop, rock en dancehits gaan de blender in en worden omgevormd tot nu al legendarische Memphis Maniacs Mash-Up Medleys. Herkenbaar voor iedereen, maar dan anders.

Natuurlijk zullen er ook nog de nodige kruisbestuivingen plaatsvinden tussen beide acts. Een single staat in de planning! Een door de mannen zelf geselecteerde DJ zorgt dat de avond helemaal af is. Gaat dat zien. Retrogoed!

Deur open: 22:00
Toegang: ¤ 12,50
Locatie: WaterFront / grote zaal
Meer info: www.waterfront.nl /www.wipneusenpim.nl / www.memphismaniacs.com Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl.

----------