Ingezonden persbericht


DRS. P te gast bij P.G.C. HAJENIUS tijdens Boekenweek

Amsterdam, 13 maart 2008

Nederlands meest succesvolle light verse dichter, de roemruchte Drs. P wordt op 22 maart tijdens boekenweek gefêteerd met een receptie in zijn favoriete sigarenwinkel P.G.C. Hajenius, Rokin 96 te Amsterdam. Drs. P en sigaren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden vandaar dat `s werelds mooiste sigarenwinkel Drs. P graag verwelkomt. Drs. P zal worden vergezeld door Wietske Loebis, het grootste talent op het gebied van light verse in Nederland. De combinatie van oud en jong talent sluit goed aan bij het thema van Boekenweek 2008, Van oude menschen... de derde leeftijd en de letteren .

Over Drs. P nieuwste bundel ` 88' :

In 8 onzijnen van in totaal 88 regels staat de populairste doctorandus/dichter/zanger van ons land stil bij de bekoringen van de dubbele acht. Uiteraard komt daarbij ook zijn zojuist bereikte leeftijd aan bod

Beide dichters dragen voor uit hun nieuwe bundel, onlangs uitgebracht bij uitgeverij Nijgh en van Ditmar. Daarna is er voor de bewonderaars gelegenheid tot het laten signeren van de bundels. Voor de pers is dit een unieke mogelijkheid om de levende legende nog eens te spreken want de jaren gaan tellen voor de 88 jarige.

Het programma is als volgt:
14:30-15:30 - Ontvangst met sigaar en drankje. Tevens persmoment en gelegenheid voor interviews met de media
15:30-16:00 - Voordracht uit eigen werk door Drs. P en Wietske Loebis 16:00-17:00 - Signeersessie door Drs. P, en Wietske Loebis,.

Bij vragen of interviewverzoeken graag contact opnemen met:

Christiaan Winkel
WPC Amsterdam
Design en Communicatie.
christiaan@wpc-icom.nl
020 66 231 66