Menzis


18 maart 2008

Rolstoelers kijken voetbal bij Menzis

Menzis stelt leden van supportersvereniging de Rolly-Side zaterdag 22 maart in de gelegenheid om samen te kijken naar de voetbalwedstrijd PSV-FC Groningen. De deuren van het Menzispand gaan open om 19.30 uur en de toegang is gratis. Ongeveer 80 personen worden verwacht. Supporters van Rolly-Side kunnen twee begeleiders meenemen. Onder het genot van een hapje en een drankje kan de wedstrijd gevolgd worden op een groot scherm.

Rolly-Side

Vanaf de oprichting in 2006 is Menzis sponsor van de Rolly-Side. Dit is de supportersvereniging van de mindervalide supporters van FC Groningen. Bij de thuiswedstrijden zitten deze supporters op de omloop van de eerste ring in de Euroborg, in een apart vak dat plaats biedt aan 20 rolstoelers. Menzis vindt het belangrijk dat deze groep mensen samen kan genieten van het voetbal en stelt daarom haar pand open.

Sponsoring

Sponsoring van de Rolly-Side past in het beleid van Menzis. Welzijn is belangrijk in een mensenleven. Menzis helpt klanten graag hun welzijn te verhogen. Daarom kiest Menzis bewust voor een beperkt aantal doeltreffende sponsorprojecten. Meer over de sponsorprojecten is te vinden op www.menzis.nl/sponsoring.