Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar/Breda, 27 februari 2008

'Kinder Paasevent' in 2008 weer op
Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar

_______________________________________

Op 22, 23 en 24 maart 2008 organiseert Ferrero, leverancier van de bekende chocolademerken 'Kinder' en 'Ferrero Rocher', weer een groots 'Kinder Paasevent' op Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar.

In dit paasweekeinde worden de gasten begroet door Harry de Paashaas, Kinderino en Rick de Kikker. Op een aantal locaties in het park kunnen de kinderen meedoen aan vele paasactiviteiten.

Bosgebied

De activiteiten bereiken hun hoogtepunt in het bosgebied:

De kinderen kunnen de paashaas een handje helpen om eieren op te sporen. De vinders krijgen een leuke verrassing, die afhangt van het aantal gevonden eieren. De extra verstopte gouden eieren zijn dan ook belangrijk. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen vier keer per dag voor de zoektocht verzamelen bij het Zomertheater op één van de volgende tijdstippen: 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 16.00 uur. Ze worden ingedeeld in leeftijdsgroepen van 0 tot en met 4 jaar, 5 tot en met 7 jaar en 8 tot en met 12 jaar. Vanaf het theater vertrekken ze samen met de paashaas naar het bosgebied om zo veel mogelijk eieren te zoeken. De ouders kunnen natuurlijk komen kijken naar dit vrolijke spektakel.

Paasspeurtocht

De Paasspeurtocht voert door het hele attractiepark. Met hun ouders kunnen de kinderen op zoek gaan naar de eieren die de Paashaas in het park 'verloren' heeft. Op deze eieren staan lettertjes die deel uit maken van een geheime code. Wie alle eieren heeft gespot en de geheime code op het deelnameformulier vermeldt, maakt kans op mooie prijzen.

Nog meer paasfun op het Carrouselveld

Er zijn nog meer paasspelletjes zoals de Paaseirace; wie het snelst met een ei op een lepel over de hindernisbaan loopt, heeft gewonnen. Hulppaashazen kunnen hun kunsten laten zien bij de Paashaasrun; met een mandje op je rug moet je al zakspringend zo veel mogelijk eieren over de streep brengen. Ook voor de ouders zijn dit leuke spelletjes.

Een ander leuk spel is het Paaseiknallen; een bal tussen de oren van een paashaas doorschieten.

Naast deze activiteiten kunnen de kinderen zich in het Carrouselgebouw laten schminken en in het Zomertheater genieten van en meedoen met het Swing & Dance spektakel dat tijdens deze dagen om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.30 uur begint.

In de tussenliggende tijden valt er Knutselpret te beleven; van het beschilderen van paaseieren tot knutselen met diverse materialen.

Het ziet er naar uit dat het 'Kinder Paasevent' voor families met kinderen een bijzondere opening van het nieuwe seizoen zal zijn.



Ingezonden persbericht