Ingezonden persbericht


Persbericht

Zeeverse Vismarkt gaat weer van start
-organisatie streeft naar nog breder assortiment-

Op zaterdag 22 maart begint de ZeeVerse Vismarkt Wieringen weer met de wekelijkse versmarkt voor kwaliteitsvis. Elke zaterdag is de markt in de visafslag van Den Oever geopend van 9.00 tot 12.30.

'Daarbij willen we graag naast onze superverse vis een nog completer assortiment met verse producten aanbieden' zegt coördinator Gert Jan Sneekes. ' Daarom zoeken wij bedrijven die hun verse, kwaliteitsproducten en streekspecialiteiten op zaterdagmorgen aan willen bieden aan onze klanten. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan groente en fruit.

'We zijn er een paar maanden tussen uit geweest' vult afslagdirecteur Pim Visser hem aan. ' Door het slechte weer is de aanvoer erg onvoorspelbaar en we hebben ook met veel hoogwater te maken gehad, waardoor de markt veel hinder ondervonden zou hebben. Bovendien is het goed dat onze vrijwilligers een paar maanden rust gegund is'

Net als de voorgaande jaren gaat de Zeeverse Vismarkt met Pasen weer van start. Dit jaar is dat extra vroeg.

Vanwege de wens om een breed assortiment aan te bieden zijn ook aanbieders die geen verse producten verkopen, maar bv delicatessen of andere producten of artikelen meer dan welkom op de ZeeVerse Vismarkt.

Contact is makkelijk gelegd via www.versevis.nl