TROS

Hilversum, 18-03-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 22 maart
Radio 2 - 16.00 uur

BART PEETERS TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÈ

Suzanne Klemann presenteert a.s. zaterdag het TROS MUZIEKCAFÉ vanuit Studiocafé De Plantage in Amsterdam.

Bart Peeters is onder meer bekend als presentator van tv-programma's als 'Eurosong', 'Hoe?zo!' en 'Dag Sinterklaas'. Een paar jaar geleden nam hij zijn eerste solo-cd op en nu ligt zijn tweede cd alweer in de winkels. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden.

Silkstone speelde al op festivals als Lowlands en Pinkpop, en ook stonden ze in de concertzalen HMH en Tivoli. De band was te zien in St. Petersburg en nam een clip op in New York. Hun derde single heet naar het gelijknamige album: 'Here in Your World'.

Nordgarden is een singer/songwriter uit Noorwegen. Hij is geboren en opgegroeid in een klein dorpje, waar de wereld nog klein en fijn is. Op een dag besloot hij naar de grote stad te gaan om Bruce Springsteen te horen zingen. Dat was het begin van een lange weg... Hij kocht een gitaar en uiteindelijk werd hij ontdekt door een Italiaanse platenmaatschappij. Nu tourt hij door heel Europa ter promotie van zijn debuut-cd en natuurlijk brengt hij een bezoekje aan TROS MUZIEKCAFÉ.

Micheline trok tien jaar geleden naar New York om zangeres te worden. Om zich te onderscheiden van al dat andere goeds zong de Belgische in het Frans, voornamelijk liedjes van Brell. Dit leidde tot uitverkochte concerten, onder meer in de hippe wijk Manhattan. Haar nieuwste cd heet 'Chocolat'. Zaterdag een gesprek en een optreden.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS