Ingezonden persbericht


Zeer Groot Internationaal Jeugdworsteltoernooi in Utrecht.

Worstelvereniging De Halter uit Utrecht organiseert dit jaar voor de 38e maal het internationaal jeugdworsteltoernooi op rij.

Dit wordt gehouden op 22&23 maart a.s in de "Vechtsebanen" Missisipidreef 151 te Utrecht. Dit is het grootste jeugdworstelevenement ter wereld. De meeste Olympisch/wereld en Europese kampioenen hebben ooit aan dit Internationaal Paastoernooi deelgenomen.

Ook dit jaar zullen vele Jeugdverenigingen uit ons land en teams uit Europese, en niet Europese landen acte de presance geven tijdens dit jeugdtoernooi. En evenals vorig jaar,zal nu ook weer het damesworstelen een onderdeel van het toernooi zijn.

Deelnemer bij de dames zal o.a. zijn Jessica Blaszka. Na 30 jaar heeft zij eindelijk weer een podium plaats behaald op een Europees Kampioenschap voor Nederland. Zij werd zelfs in 2007 Europees kampioen bij de jeugd. Sindsdien heeft zij geen worstelpartij meer verloren internationaal en nationaal.

Bij de jongens zal de jeugdige Lesly Heesakkers zijn titel van 2007 moeten verdedigen. In 2007 won hij na 7 jaar weer een eerste plaats namens de Halter op ons toernooi. Lesly is een absoluut Top Talent en dat belooft wat voor de toekomst.

Het toernooi dat openstaat voor deelnemers tussen de 8 en 20 jaar {leeftijdsgrens voor jongens} in verschillende gewichtsklasse is uitgegroeid tot het grootste en zwaarste Jeugdworsteltoernooi van de wereld. Er zullen totaal 750 jeugddeelnemers komen uit 18 verschillende landen, van Nederland tot Kroatië tot Hongarije. Amerika tot Frankrijk.

Uiteraard hopen wij dat een toernooi van een dergelijke omvang en gewicht ruimschoots de aandacht verdient van de Landelijke Pers!! De opening zal Zaterdag 22 maart a.s. om 09.45 uur zijn. De finales zullen 23 maart a.s. vanaf 09.00 uur geworsteld worden.

Er zal geworsteld worden op 6 worstelmatten!!!!!

Wilt u iets meer informatie hebben over Olympische Worstelvereniging De Halter uit Utrecht kijk dan op onze website www.dehalter.com hier zult uw in het foto album zeer veel foto's vinden van het toernooi in 2007.

Met vriendelijke groeten

Contact persoon Pers:
Robbie v Straten
Jodocus v Lodensteinstraat 35
3553TB te Utrecht
Tel.Nr: 0638114718 / 0302882174
E-Mail info@dehalter.com