Ingezonden persbericht


4e EGG RUN MOTORRIJDERS IN NEDERLAND!

De 4e EGG RUN in Nederland gaat van start op paaszaterdag 22 maart 2008 vanuit, het Drentse dorp Roden, het Brabantse Veghel en vanaf de ArenA Boulevard in Amsterdam!

De motorrijders dienen zich zaterdag 22 maart te melden tussen 10.00 en 12.00 uur op het Parkeerterrein aan de Norgerweg nabij het centrum van Roden, of langs de Corridor in Veghel, of de ArenA Boulevard te Amsterdam.

Het terrein is in vakken verdeeld met vermelding naar welke ziekenhuizen wordt gereden. Vrije keus! De deelnemende ziekenhuizen bevinden zich door geheel Nederland!

Voor een actuele stand van zaken zie: www.eggrun.nl

Elke deelnemende motorrijder krijgt bij binnenkomst zakjes paaseieren (voor de kinderen en verplegend personeel) uitgereikt. Om 12.00 uur zal in Roden een cheque worden aangeboden aan Stichting CliniClowns, zijnde de netto opbrengst van de EggRun 2007.

Om 13.00 uur start een defilé door Roden en Amsterdam, waarna aansluitend de groepen vertrekken naar één of meerdere ziekenhuizen om de opgenomen kinderen, maar ook verpleegkundigen, te trakteren op paaseieren. In Veghel is nog overleg gaande of ook daar een defilé kan worden gereden.


---- --