PrimaVera Hands and Nails stelt klant weer ouderwets centraal


UTRECHT, 20080323 -- Na het afronden van haar professionele vakopleiding en vele uren van training heeft Ezflow nagelstyliste Vera Vianen de deuren van haar nagelstudio PrimaVera Hands and Nails aan de Utrechtse Jacob van Ruisdaelstraat geopend. De lichte ruimte is praktisch en sfeervol ingedeeld. Vera maakt een vliegende start, mede dankzij haar creativiteit en handigheid.

Die handigheid gebruikte ze om haar eigen website te ontwerpen. "Deze straalt precies uit wat ik over wil brengen. Rust en professionaliteit. Mijn klanten moeten in mijn studio het gevoel kunnen hebben om even aan de drukte van het dagelijkse leven te kunnen ontsnappen". Geen gehaast dus bij PrimaVera, de styliste neemt alle tijd voor haar klanten en is bij problemen of vragen ook na de behandeling beschikbaar.

De Utrechtse biedt een keur aan behandelingen. Je kunt bij PrimaVera bijvoorbeeld terecht voor een heerlijke manicure met handscrub, -masker en -massage. Acryl kunstnagels komen in vele soorten en maten: naturel, klassieke french manicure in wit, maar ook french manicure in kleur of glitter. Nailart of naildesign behoort ook tot de mogelijkheden.
Naast de losse behandelingen zijn er ook een aantal arrangementen waaruit gekozen kan worden. Deze arrangementen bieden een pakket van behandelingen voor een aantrekkelijke prijs.
Het Tijd-voor-jezelf arrangement komt in twee soorten: een arrangement voor wie kunstnagels draagt en een arrangement voor wie geen kunstnagels draagt.
Zoveel mensen, zoveel wensen: voor bruiden en nagelbijters worden deze arrangementen op maat gemaakt. Geheel naar wens van de klant.

De klant hoort volgens de styliste weer centraal te staan, "Als consument voel je je tegenwoordig bij zo veel bedrijven behandeld als een nummertje. Het persoonlijke contact, het gevoel bijzonder te zijn, moet weer terug in de maatschappij. De klant behoort zich weer welkom te voelen".
Hierin onderscheid Vera zich van vele andere nagelsalons in de stad Utrecht. Het is dus letterlijk Prima (bij) Vera en met de lente op komst is het plaatje compleet.

Voor meer informatie: 06-47430229 of www.prima-vera.nl





PrimaVera Hands and Nails